6.3.08

Βραχυκύκλωμα ΦωτόςΠερπατάω στην Βουκουρεστίου και έχω τον νου μου στο mp3 player μου και ενώ αφήνω στο δεξί μου χέρι έναν καστανά, η άκρη του ματιού μου -συλλαμβάνοντας κάτι απρόβλεπτο- φρενάρει πάνω στη θράκα του. Είναι απόγευμα και η πόλη έχει αρχίσει να γκριζάρει. Γι' αυτό και το μάτι μου ξαφνιάστηκε από τον... αφύσικα φωτεινό καπνό που έβγαινε από τη θράκα. Γυρνάω να δω από κοντά αυτή την παράδοξη φωτεινότητα και αντιλαμβάνομαι ότι δεν φωτίζει ο καπνός, αλλά πρόκειται περί μιας λωρίδας φωτός, που ερχόταν από μια πολύ συγκεκριμένη γωνία μεταξύ 2 κτιρίων στο απέναντι τετράγωνο, η οποία διαπερνούσε τον καπνό και τον φώτιζε. Πέντε πολύ φωτεινά εκατοστά, από μια τελευταία αχτίδα του ήλιου πριν δύσει, σε μια πολύ συγκεκριμένη γωνία, για πολύ λίγα δευτερόλεπτα, πάνω στον βαρεμένο καστανά. Έφυγα αδιάφορος, σαν να μη μου έκανε καμία εντύπωση.

Οδηγώ και πάω να αλλάξω σταθμό και βλέπω στην οθόνη στο ράδιο του αυτοκινήτου έκπληκτος κάτι το απρόβλεπτο. Για κάποιο λόγο τα νούμερα που δείχνουν τη συχνότητα του σταθμού φαίνονται πέντε φορές πιο έντονα απ' ότι τα έχω συνηθίσει. Είναι έτοιμα να εκραγούν από το πολύ φως. Χτυπάω απαλά την οθόνη με το δάκτυλό μου, αλλά τίποτα. Ιδέα μου, ίσως; Το προτιμώ έτσι, είναι πιο glam.

Παίζω παράσταση και αντιλαμβάνομαι ότι τα φώτα σε κάποιες σκηνές έχουν μετακινηθεί και είναι πολύ πιο φωτεινά απ' ότι πρέπει. Μάλιστα, κάτι μπλε προβολείς φωτίζουν δυνατά τις πρώτες σειρές των θεατών και τους τυφλώνουν. Ενστικτωδώς, ψάχνω το φως. Το διαγράφω, και συνεχίζω να παίζω.

(Έπειτα από το γεγονός με τον καστανά και την πολύ φωτεινή οθόνη στο ράδιο του αυτοκινήτου -όλα την ίδια μέρα- το γεγονός με τους προβολείς είναι τελικά το πιο προβλέψιμο που θα μπορούσε να μου συμβεί απόψε...)

8 Comments:

Blogger Jirashimosu said...

Κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να σου στείλουν μήνυμα...

Έχε κεραίες ανοιχτές...

11:16 PM  
Blogger diaxristonsalos said...

... Ελπίζω όχι ο καστανάς!

4:14 AM  
Blogger MAD said...

Πες μας, τι πίνεις και δε μας δίνεις?

3:04 AM  
Blogger Equilibrium said...

Τα μάτια σου 14 λοιπόν!!!!

καλά κούλουμα παρόλα αυτα! :)

3:36 AM  
Blogger Aντώνης said...

Είσαι τόσο τυχερός που μπορείς να βλέπεις έτσι το φως. Μην ψάχνεις ούτε μηνύματα, ούτε καστανάδες, ούτε προβολείς. Απόλαυση μόνο νιώσε και bask in the φως :)

10:30 PM  
Anonymous Anonymous said...

Κάτι τελείως άσχετο...
πριν λίγες μέρες είχα την τιμή να ανέβω πάνω στη σκηνή όπου πριν λίγο καιρό παιζόταν η κατσαρίδα για να παραλάβω ένα βραβείο! το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν έφτασα στη σκηνή ήταν να δω τι βλέπατε εσείς από τη σκηνή... δυστυχώς είχατε δίκιο..τα φώτα με ζάλισαν και δεν μπορούσα να δω τα πρόσωπα των ανθρώπων που ήταν από κάτω...... α! και λίγο η συγκίνηση που ανέβηκα στη σκηνή κ λίγο τα φώτα καθώς κατέβαινα γκρεμοτσακίστηκα κ έπεσα απο τις σκάλες!

7:06 PM  
Blogger diaxristonsalos said...

Είδες αυτό το άτιμο το φως, Anonymous; Αλήθεια, σε ποιό θέατρο απ' όσά παίξαμε την Κατσαρίδα ανέβηκες; Και τι βραβείο πήρες;;

12:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室

5:07 AM  

Post a Comment

<< Home